Cibuli si nakrájíme na droboučko, stejně tak uzené maso. Na másle osmažíme cibulku, přidáme malé kousky lišek, drcený kmín, osolíme, až budou lišky podušené a voda z nich vydušená, dáme k nim na chvíli ohřát uzené maso, stáhneme z plotýnky a necháme vychladnout. Rozkrájíme si veku, každou namažeme tence máslem a lžičkou dáváme na sendviče dušenou směs. Sýr si nastrouháme a sendviče jím posypeme, přendáme na plech s pečícím papírem a dáme zapéct do horké trouby na 10-15 minut.
Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!