Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

21.8.2014

Smažené hříbky v paprikové strouhance s domácí tatarkou

Autor: Katys

Smažené hříbky v paprikové strouhance s domácí tatarkou

Ingredience

několik pevných a velkých hřibů
sůl
kmín
pepř
strouhanka
2-3 vejce
mouka
sádlo
dobře vychlazené pivo

Pracovní postup

Hřiby si pečlivě očistíme o podélně nakrájíme na plátky tlusté asi 1-2 cm. Nachystáme si tři talíře, do jednoho nasypeme hladkou mouku, do druhého rozkvedláme 2 vejce a do třetího dáme strouhanku smíchanou s kmínem a paprikou. Každý plátek osolíme, obalíme v mouce, potom ve vejci a nakonec ve strouhance a skládáme na talíř. V pánvi si rozpálíme voňavé sádlo a obalené houby na něm dozlatova opečeme. Podáváme s tatarskou omáčkou, dobře vychlazeným pivem a čerstvým chlebem. Domácí tatarka: do majonézy si nadrobno nakrájíme malou cibulku, kyselý okurek, lžičku hořčice a čerstvou pažitku. Snad jsem na nic nezapomněla :-)

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace