Hřiby si pečlivě očistíme o podélně nakrájíme na plátky tlusté asi 1-2 cm. Nachystáme si tři talíře, do jednoho nasypeme hladkou mouku, do druhého rozkvedláme 2 vejce a do třetího dáme strouhanku smíchanou s kmínem a paprikou. Každý plátek osolíme, obalíme v mouce, potom ve vejci a nakonec ve strouhance a skládáme na talíř. V pánvi si rozpálíme voňavé sádlo a obalené houby na něm dozlatova opečeme. Podáváme s tatarskou omáčkou, dobře vychlazeným pivem a čerstvým chlebem. Domácí tatarka: do majonézy si nadrobno nakrájíme malou cibulku, kyselý okurek, lžičku hořčice a čerstvou pažitku. Snad jsem na nic nezapomněla :-)
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!