Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Hlíva na grilu

Hlíva na grilu

Ingredience

500g hlívy ústřičné
250ml olivového oleje
75ml bílého suchého vína
1PL bílého vinného octa
sůl, pepř
čerstvá petrželka a bazalka

Pracovní postup

Olivový olej, ocet, víno, posekané bylinky, sůl a čerstvě namletý pepř smícháme a touto marinádou zalijeme rozebranou hlívu. Pořádně hlívu marinádou obalíme a necháme cca hodinu marinovat. Poté vyjmeme z marinády a poklademe na gril nebo grilovací pánev a opečeme z obou stran. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s pečivem.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace